HOME FOR LIFE Ingatlan

Bemutatkozás

Home For Life - A boldog otthonokért!

Lépjen be velünk az ingatlanközvetítés új dimenziójába! 

Nálunk valódi segítséget kap olyan elhivatott szakemberektől, akik folyamatosan és tevékenyen dolgoznak azért, hogy ügyfeleink nyugodtan hátradőlhessenek. Jól tudjuk, hogy az ingatlan eladása vagy vásárlása olyan különleges élethelyzet, melyben számtalan buktatót kell kikerülni a siker érdekében, ezért hivatásunk fókuszpontjában az emberek és a család állnak.

Amikor elhatároztuk, hogy ingatlanértékesítésbe kezdünk, mindent feladtunk azért, hogy ezt az álmunkat valóra váltsuk. Jelmondatunk - A boldog otthonokért! - hűen tükrözi azt a filozófiát, amire feltettük az életünket: ez pedig nem más, mint megtalálni azt az otthont, ahol Ön boldogan élhet.
Új cégként friss lendülettel, az elavult módszerek elhagyásával, a leghatékonyabb stratégiákat alkalmazzuk.
Kiemelt figyelmünket minden egyes megbízónkra kiterjesztjük, így a nekünk bizalmat szavazók tapasztalják, hogy nem csupán egyek a sok közül.
Engedje meg, hogy levegyük a válláról az intézkedés terhét, hogy az értékes időt azzal tölthesse, ami igazán fontos Önnek!

Összekötjük a keresletet a kínálattal...

Díjmentes szolgáltatásaink

Akár lakás, családi ház, telek, iroda, gyár vagy ipari terület adás-vétele vagy bérbe adása legyen a megbízás, ügyfeleink számára a regisztráció, a hirdetés és a kiszállás is díjmentes, szolgáltatásaink közül pedig a lakásbiztosítás és a hitelügyintézés szervezését bocsátjuk térítésmentesen rendelkezésükre.

Professzionális szakmai háttér

Az ingatlanértékesítés folyamata során számtalan kérdés felmerülhet Önben, melyek helyes megválaszolásában szakértőgárdánk áll rendelkezésére. Teljes körű ügyvédi háttérrel és banki együttműködésekkel tesszük gördülékennyé az értékesítés minden egyes folyamatát, legyen az CSOK-ügyintézés vagy akár lakástakarék.

Ismerjük megbízóink igényeit

Hisszük, hogy mindenki számára létezik valahol egy tökéletes otthon - vagy egy megfelelő vevő -, aminek a megtalálásához nem hiányozhat egy fontos láncszem: mégpedig az, hogy jól ismerjük a régiót, amelyben élünk. Emberközeli látásmódunkkal és szakmai hozzáértésünkkel arra törekszünk, hogy az Ön elképzelése mihamarabb valóra váljon.

Egy csipetnyi plusz

Tapasztalatból tudjuk, hogy a hirdetések között keresgélők tekintetét a jó minőségű, éles képek ragadják meg először, ezért a vizualitásra is hangsúlyt fektetve készítjük el az ingatlanok fotóit, megmaradva a realitás talaján. Igény esetén pedig még lakberendezési tanácsokkal is szolgálhatunk, képzett lakberendező kollégánk szakértelmét latba vetve