HOME FOR LIFE Ingatlan

Bőny

ID: 268563

Leírás

Győr-Moson-Sopron megye Bőny ipari ingatlan ház raktár

ÁRESÉS!!
Vállalkozások, vállalkozó kedvűek figyelem! Telephelyet, raktárt, esetleg csendesebb ipari tevékenységre alkalmas ingatlant keres Győr környékén?
Egy sok lehetőséget magában rejtő, összesen 320 nm-es ingatlan lehet a megoldás a gondjaira, amely a Győrtől 18 kilométerre levő Bőnyön található. Az ingatlan egy 1965-ben épült 197 m2-es téglaépületből és egy 125 m2-es könnyűszerkezetes 2007-ben hozzáépített részből áll, előbbi üzemként és raktárként, utóbbi bemutatóteremként funkcionált. Később még a hátsó részhez kapcsolódóan is kialakítottak egy könnyűszerkezetes raktárhelyi-séget. Fűtése központi fűtés gázkazánnal, a régi részen: konvektoros, az új részen padlófűtéses.

Megközelítése egyszerű, akár nagyobb méretű járművekkel is, amelyek a nagy, több mint 3000 m2-es telken is könnyen tudnak mozogni. A telek körbekerített, nagy része füves. Az egyre növekvő ingatlanárak mellett akár befektetésnek is jó választás!

Az ingatlan vételára 47 millió Ft helyett most 39 millió Ft!

Kérdés esetén keressen bizalommal!

Tulajdonságok

Ár
39.000.000 Ft
Település
Bőny
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ipari
Alapterület
320 m2
Telek terület
3157 m2
Állapot
Jó állapotú
Közműellátás
Csatorna, Villamos energia, Gáz, Víz
Megközelíthetőség
Aszfaltúton, Közúton
Extrák
Tehermentes

LTP kalkulátor

Figyelem a C&I Hitelnet Kft hitel- és ltp kalkulátorának használata díjmentes!

Lakástakarék és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.

Hitelkalkulátor

Figyelem a C&I Hitelnet Kft hitel- és ltp kalkulátorának használata díjmentes!

Lakástakarék és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.

Kapcsolat

Tordáné Hirkó Dorottya
Tordáné Hirkó Dorottya
Ingatlanreferens, lakberendező
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat


Jelen űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat ....... ingatlanközvetítő,
mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig, abból a célból, hogy ingatlan eladás, vagy vásárlás céljából ajánlatokat juttasson el számomra.

A kapott e-mail mindig tartalmaz leiratkozásra szolgáló linket.