HOME FOR LIFE Ingatlan

Győrladamér

ID: 223746

Leírás

Győr-Moson-Sopron megye eladó ház Győrladamér
Győrladamér csendes nyugodt utcájában kínáljuk eladásra ezt a 92 m2 alapterületű 3 szoba nappali elosztású újépítésű ikerházat 2020 tavaszi átadással. Az ikerházak egy 1196 m2 nagyságú telken helyezkednek el, falaik közvetlenül nem érintkeznek egymással. A tervezés során természtes anyagok felhasználására törekedtek. A falak Leiertherm falazóelemekből készülnek. A homlokzatra 15 cm vastag hőszigetelő rendszer kerül. A födémre pedig 25 cm vastag Rockwool hőszigetelés tesznek. A tető cserépfedésű. A nyílászárók 3 rétegű hőszigetelt műanyag ablakok. A nappali helyiségekbe több, magas, fix üvegfelület lett tervezve. A nappali, étkező, konyha egy légteret alkot. Az összes helyiség gipszkartonnal burkolt fafödémmel készül. A fűtésről kondenzációs gázkazán gondoskodik, de szilárd tüzelésre alkalmas kéményt is épitenek egy esetleges jövőbeli második fűtésrendszerhez. A tervezésnél már arra is ügyeltek, hogy a későbbiekben napkollektorok kerülhessenek a házra. A fenti ár a szerkezetkész készültségre vonatkozik a kulcsrakész befejezés 31,5 MIllió Forintba kerül.
Hívjon még ma, nehogy lemaradjon róla!

Home For Life - A boldog otthonokért!

Tulajdonságok

Ár
31.000.000 Ft
Település
Győrladamér
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Ikerház
Alapterület
93 m2
Szobaszám
4
Építés éve
2019
Szerkezet
Tégla ház
Telek terület
1196 m2
Állapot
Újépítésű
Komfort
Összkomfortos
Szintek száma az épületben
1 szintes
Fűtés
Gáz - cirkó
Wc és fürdőszoba
Külön helyiségben
Terasz
10 m2
Akadálymentesített
Nem
Kilátás
Udvarra néző, Kertre, parkra néző
Parkolás
Parkolás az udvaron
Parkolás benne van az árban
Igen

LTP kalkulátor

Figyelem a C&I Hitelnet Kft hitel- és ltp kalkulátorának használata díjmentes!

Lakástakarék és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.

Hitelkalkulátor

Figyelem a C&I Hitelnet Kft hitel- és ltp kalkulátorának használata díjmentes!

Lakástakarék és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.

Kapcsolat

Jéger-Tóth Nóra
Jéger-Tóth Nóra
Irodavezető
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat


Jelen űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat ....... ingatlanközvetítő,
mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig, abból a célból, hogy ingatlan eladás, vagy vásárlás céljából ajánlatokat juttasson el számomra.

A kapott e-mail mindig tartalmaz leiratkozásra szolgáló linket.