HOME FOR LIFE Ingatlan

Győrújbarát

ID: 254365

Leírás

Győr-Moson_Sopron megye Győrújbarát ház eladó

Kiköltözne a városból, de az élete Győrhöz köti? Akkor válassza ezt a Győrújbarát kellemes utcájában található, nappali-konyha-étkezős + 2 nagy hálószobás, 3 éve gyönyörűen felújított családi házat!

A ház elrendezése: az előtérbe lépve vendég WC-t találunk, majd kinyílik előttünk a levegős, világos belső tér, szemben az étkezővel, balra a nappalival, jobbra pedig az ízlésesen kialakított konyhával, ahol mindennek jut hely. A ház szívéből megyünk fel a galériás félemeletre, ahol két nagy méretű szoba és egy fürdőszoba fogad minket. A konyhából a másik irányba a nagyméretű fedett teraszra lehet kijutni.

A pár éve lezajlott felújítás teljes körű volt, az összes vezeték és cső cseréje megtörtént, alulról és felülről szigetelést és új tetőfedést kapott a ház, valamint padlófűtés került kialakításra, így leendő lakói gyakorlatilag egy korszerű és újszerű ingatlanhoz juthatnak, már csak ai ingatlan külsejét kell csinosítaniuk. A tetőtérben szükség esetén kialakíthatók még kisebb szobák is, a ház fele alatt pince és garázs található.

A nagy telek kellő elkülönülést tesz lehetővé a szomszédoktól, és nagy teret biztosít a család részére, árnyas kiülős résszel, kisházzal, játszótérrel, gyümölcsfákkal. Ki ne választana ugyanannyi pénzért inkább egy majdnem teljesen felújított kertes házat, mint egy pici szobákkal összezsúfolt lakást, hangos erkéllyel és társasházi problémákkal? Ha Ön is így gondolja, keressen bizalommal!

HOME FOR LIFE - A boldog otthonokért!

Tulajdonságok

Ár
45.900.000 Ft
Település
9081 Győrújbarát
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
98 m2
Szobaszám
3
Költözhető
kevesebb mint 3 hónapon belül
Szerkezet
Tégla ház
Telek terület
1980 m2
Állapot
Felújított
Komfort
Összkomfortos
Fűtés
Gáz - cirkó
Wc és fürdőszoba
Külön is egyben is
Erkély
Igen
Erkély mérete
8 m2
Terasz
20 m2
Kilátás
Kertre, parkra néző
Tájolás
délnyugat
Parkolás
1 állásos garázs
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Légkondicionáló, Gépiesített, Beépített konyha, Pince, Terasz

LTP kalkulátor

Figyelem a C&I Hitelnet Kft hitel- és ltp kalkulátorának használata díjmentes!

Lakástakarék és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.

Hitelkalkulátor

Figyelem a C&I Hitelnet Kft hitel- és ltp kalkulátorának használata díjmentes!

Lakástakarék és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.

Kapcsolat

Tordáné Hirkó Dorottya
Tordáné Hirkó Dorottya
Ingatlanreferens, lakberendező
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat


Jelen űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat ....... ingatlanközvetítő,
mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig, abból a célból, hogy ingatlan eladás, vagy vásárlás céljából ajánlatokat juttasson el számomra.

A kapott e-mail mindig tartalmaz leiratkozásra szolgáló linket.