HOME FOR LIFE Ingatlan

Győr (Pinnyéd)

ID: 299510

Leírás

Győr-Moson-Sopron megye Győr Pinnyéd ház

Szeretne kicsit eltávolodni a város forgatagától, de a kényelem, és Győr közelsége továbbra is fontos Önnek és családjának? Akkor szívből ajánlom az alábbi ingatlant:
Pinnyéden belterületén található ez a gyöngyszem, amibe könnyen beleszerethetünk. A ház első része 2000-ben épült, ami 2008-ban került kiegészítésre egy hátsó hozzáépítéssel, ez a jelenlegi fényárban úszó nappali, és a felette lévő tetőtéri szoba. A falak 38-as Porothermből készültek, szigeteltek, a fűtést egy új kondenzációs kazán biztosítja, a gázszámla érkezése télen sem fogja elvenni a kedvét. Nyáron pedig a fa spaletták segítenek a forróság kívültartásában.

Az ingatlan tágas érzetet kelt, akár 5 fős családnak is elég lehet. Az alsó szinten az említett hátsó nappalin kívül konyha-étkező, fürdő/WC és két pici félszoba található, ill. itt van még egy kívülről megközelíthető kamra vagy tároló is. A konyha épp felújítás előtt áll, így ezt a jövendő lakók saját ízlésüknek megfelelően oldhatják meg. A szobában borovi fenyőből készült hajópadló, és az egyéb faszerkezetek, részletek melegséget árasztanak. Az étkező és a konyha határán levő lépcsőn juthatunk az emeleti szintre, ahol jelenleg két különálló helyiség fogad minket: itt leválaszthatunk még egy hálófülkét, és kialakíthatunk egy mosdót/zuhanyzót is akár.

Nagy előnye a parkosított kert a fedett kocsibeállóval, tárolóval és a hatalmas terasszal. Buszmegálló pár lépésre, de autóval, ill. kerékpárral is pillanatok alatt beérünk Győrbe. Az ingatlan belterületi, azonban hétvégi ház besorolású, amit hitelfelvétel, CSOK esetén figyelembe kell venni!

Kis változtatással tökéletes otthonná teheti ezt az igényes, kellemes ingatlant!
HOME FOR LIFE - A boldog otthonokért!

Tulajdonságok

Ár
82.900.000 Ft
Település
Győr
Településrész
Pinnyéd
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház
Alapterület
92 m2
Szobaszám
2 + 3x½
Építés éve
2008
Szerkezet
Tégla ház
Telek terület
722 m2
Állapot
Újszerű
Komfort
Összkomfortos
Szintek száma az épületben
2 szintes
Wc és fürdőszoba
Egy helyiségben
Terasz
30 m2
Kilátás
Kertre, parkra néző
Tájolás
délnyugat
Parkolás
1 állásos garázs
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Alacsony rezsi, Terasz

LTP kalkulátor

Figyelem a C&I Hitelnet Kft hitel- és ltp kalkulátorának használata díjmentes!

Lakástakarék és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.

Hitelkalkulátor

Figyelem a C&I Hitelnet Kft hitel- és ltp kalkulátorának használata díjmentes!

Lakástakarék és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.

Kapcsolat

Tordáné Hirkó Dorottya
Tordáné Hirkó Dorottya
Ingatlanreferens, lakberendező
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat


Jelen űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat ....... ingatlanközvetítő,
mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig, abból a célból, hogy ingatlan eladás, vagy vásárlás céljából ajánlatokat juttasson el számomra.

A kapott e-mail mindig tartalmaz leiratkozásra szolgáló linket.