HOME FOR LIFE Ingatlan

Győrújbarát

ID: 289080

Győrújbarát Eladó Ház Győrújbarát Eladó Ház
CSOK PLUSZ

Leírás

Győr-Moson-Sopron megye Győrújbarát új építésű ikerház

Szeretné még idén kihasználni a CSOK támogatást? Tágasabb életteret, kellemes környezetet szeretne családjának? Nem szeretne terveztetéssel időt vesztíteni? Ha igen volt a válasza bármelyik kérdésre, akkor érdekelheti az alábbi ajánlat!

Baráti Nyúhoz közelebbi végén egy nagy telek megosztása után kialakított kb. 700 nm telekrészen nettó 96,5 nm-es ikerház épül. A telek első részében már kész ház áll, hozzá kapcsolódva épül hátrafelé a ház, közös fala a tárolónak és a szomszéd garázsának lesz.
A külső falak 30-as téglából, a válaszfalak 10-es falazattal készültek, a homlokzatra 20 cm-es szigetelés kerül. A ház fafödémes, a tetőt betoncserép fogja fedni. Nyílászárói: a külső és a belső nyílászárók egyaránt műanyagok 3 rétegű hőszigetelő üvegezéssel. Fűtése gazdaságos: padlófűtéses, kondenzációs gázkazánnal.

Mindegyik ingatlanhoz saját kertrész tartozik, bejárás az oldalhatáron kialakított közös úton lesz. Az ár fűtéskész állapotra vonatkozik. Ha szükséges, egyedi megállapodás alapján akár a kivitelezést is vállaljuk. Autóval Győr 12 perc alatt elérhető, a buszközlekedés is jó, megálló 50m-re a háztól.

HOME FOR LIFE - A boldog otthonokért!

Tulajdonságok

Ár
74.800.000 Ft
Település
9081 Győrújbarát
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Ikerház
Alapterület
92 m2
CSOK PLUSZ
Igen
Építés éve
2022
Költözhető
kevesebb mint egy éven belül
Telek terület
700 m2
Állapot
Újépítésű
Komfort
Összkomfortos
Wc és fürdőszoba
Külön is egyben is
Terasz
14 m2
Parkolás
Parkolás az udvaron
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Amerikai konyhás, Jogilag újépítésű, Terasz

LTP kalkulátor

Figyelem a C&I Hitelnet Kft hitel- és ltp kalkulátorának használata díjmentes!

Lakástakarék és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.

Hitelkalkulátor

Figyelem a C&I Hitelnet Kft hitel- és ltp kalkulátorának használata díjmentes!

Lakástakarék és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.

Kapcsolat

Tordáné Hirkó Dorottya
Tordáné Hirkó Dorottya
Ingatlanreferens, lakberendező
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat


Jelen űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat ....... ingatlanközvetítő,
mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig, abból a célból, hogy ingatlan eladás, vagy vásárlás céljából ajánlatokat juttasson el számomra.

A kapott e-mail mindig tartalmaz leiratkozásra szolgáló linket.