HOME FOR LIFE Ingatlan

Győrújbarát

ID: 314847

Leírás

Győr-Moson-Sopron megye Győrújbarát családi ház

Nagy, tágas otthont keres családjának, kertet a gyerekeknek, akár egy elszeparáltabb lakrészt egy idősebb családtagnak vagy otthoni vállalkozást folytatna? Az egyik legnépszerűbb Győr környéki településen, Győrújbarát klasszikus részén, Győrhöz relatíve közel kínálunk eladásra egy kifejezetten tágas kialakítású, napsütötte családi házat.

A ház alsó szintjének nagy részét egy hatalmas tér (nappali+étkező+konyha+nyitott lépcsőház) alkotja, innen juthatunk el a ház más részeibe: a két lenti szobába, zuhanyzóba, mellékhelyiségbe, kamrába, vagy ki a hátsó teraszra. Az emeleten ugyanígy a tágasság, a levegősség érzete fogad minket, itt a galériáról juthatunk be a három, szintén kellemes méretű szobába és a fürdőbe és háztartási helyiségbe. A légiesség hatása megmarad a beépített szekrényeknek és gardróboknak köszönhetően.

Az ingatlan csaknem 1000 nm-es telken fekszik, 1995-ben épült, 38-as tömörtéglából rakott falai a szigetelővakolattal nem teszik szükségessé a külső szigetelést (a legszelesebb oldalon a nappali kapott külön külső szigetelést). A ház 2006-ban átesett egy nagyobb felújításon, és azóta is folyamatosan karbantartott. A faablakok egy részét már leváltotta műanyag, pár éve került be új gázkazán, nemrég hűtő-fűtő klíma az alsó szintre, valamint új a teraszburkolat és a kerítés is.
A ház részben alápincézett, itt található a kombikazán, de villanybojler is van. Az udvaron különálló garázs áll kis kamrával, az udvaron több autó is elfér. A kertben sokféle gyümölcsfát és szép növényeket találunk.

Buszmegálló, boltok, iskola a gyerekeknek - gyalogosan is mindössze pár perc.

HOME FOR LIFE - a boldog otthonokért!

Tulajdonságok

Ár
129.900.000 Ft
Település
9081 Győrújbarát
Tranzakció típusa
Eladó
Ingatlan típusa
Ház / Családi ház
Alapterület
240 m2
Szobaszám
5 + ½
CSOK PLUSZ
Igen
Építés éve
1995
Költözhető
kevesebb mint 3 hónapon belül
Szerkezet
Tégla ház
Telek terület
977 m2
Állapot
Jó állapotú
Komfort
Dupla komfortos
Szintek száma az épületben
2 szintes
Fűtés
Gáz - cirkó
Belmagasság
3 méter felett
Wc és fürdőszoba
Külön is egyben is
Terasz
16 m2
Kilátás
Kertre, parkra néző
Tájolás
északnyugat
Parkolás
1 állásos garázs
Parkolás benne van az árban
Igen
Extrák
Légkondicionáló, Beépített konyha, Kandalló, Pince, Terasz

LTP kalkulátor

Figyelem a C&I Hitelnet Kft hitel- és ltp kalkulátorának használata díjmentes!

Lakástakarék és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.

Hitelkalkulátor

Figyelem a C&I Hitelnet Kft hitel- és ltp kalkulátorának használata díjmentes!

Lakástakarék és jelzáloghitel közvetítésben együttműködő partnerünk a C&I Hitelnet Kft. A kalkulátor üzemeltetője a hitelnet.hu.

Kapcsolat

Tordáné Hirkó Dorottya
Tordáné Hirkó Dorottya
Ingatlanreferens, lakberendező
Üzenetküldés

Elfogadom az adatvédelmi tájékoztatót.

Adatkezelési hozzájáruló nyilatkozat


Jelen űrlap kitöltésével kifejezett hozzájárulásomat adom ahhoz, hogy a fentiekben általam önkéntesen szolgáltatott személyes adataimat ....... ingatlanközvetítő,
mint adatkezelő kezelje a hozzájárulásom visszavonásáig, abból a célból, hogy ingatlan eladás, vagy vásárlás céljából ajánlatokat juttasson el számomra.

A kapott e-mail mindig tartalmaz leiratkozásra szolgáló linket.